Events | 26. maj: Sådan positionerer du din virksomhed via målrettet PR

26. maj: Sådan positionerer du din virksomhed via målrettet PR

Gratis webinar: Vær med og få konkrete råd, når vores kommunikationseksperter fortæller, hvordan du kan styrke din virksomheds position over for potentielle medarbejdere, kunder, investorer og samarbejdspartnere gennem PR på tværs af medier.

Savner du kendskab i markedet og flere kunder? Skal du rejse kapital og tiltrække investorer? Gøre din virksomhed klar til salg eller børsnotering? Eller tiltrække dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere?

Uanset set hvad, så hænger din succes direkte sammen med din evne til at kommunikere direkte og målrettet til netop den målgruppe, du skal have i tale.

Kommunikation handler om at overbevise og få modtageren til at forstå – begge dele med ét formål: at få modtageren til at ændre holdning og adfærd.

På dette webinar stiller vi skarpt på, hvordan Public Relations kan hjælpe dig til at nå dit forretningsmål, og hvordan du finder frem til lige netop den PR-strategi, der effektivt positionerer din virksomhed over for den ønskede målgruppe.

Vi sætter også fokus på, hvordan du øger gennemslagskraften ved at arbejde på tværs af medier og målrettet kan sikre synergi mellem eksempelvis klassiske nyhedsmedier, digitale og sociale medier.

Med dig hjem får du konkrete værktøjer og en indsigt i, hvordan du identificerer og effektivt kommunikerer dét, der gør lige netop din virksomhed unik og attraktiv for målgruppen.

Læs mere om KREAB’s ydelser her.

Dato: 26. maj 2021

Tid: 8.30-9.30

Sted: Online

Pris: Gratis

Tilmeld dig webinaret her.

Eller kontakt Lisbeth Wirgowitsch på lwirgowitsch@kreab.com eller +45 22 16 39 60