Events | Skaber din kommunikation den forandring og forankring, du ønsker?

Skaber din kommunikation den forandring og forankring, du ønsker?

Er dit budskab klart? Kan din formidling forbedres? Find dit svar på Kreabs webinar den 9. februar kl. 8.30-10, hvor vi sætter fokus på effektiv, målrettet ledelseskommunikation i både krise- og fredstid

Uanset hvilke forandringer din virksomhed skal gennemføre, hænger succesen direkte sammen med din evne til at få medarbejdernes opbakning og samarbejde. Og det får du kun, hvis du kommunikerer direkte og målrettet – på deres præmisser.

I en analyse, Kreab netop har afsluttet, peger 54 ledere entydigt på ledelseskommunikation som et meget vigtigt eller vigtigt redskab. Særligt i foranderlige tider.

Samtidig udtrykker 2 ud af 3 tvivl om, hvorvidt deres budskaber rent bliver hørt og forstået af medarbejderne – og om de dermed reelt opnår den forandring, de ønsker.

Sådan bliver du hørt og forstået

Kreab inviterer til et kort webinar, der kan gøre din kommunikation skarp og målrettet og sikre, at du bliver hørt og forstået. Det er gratis at deltage.

På webinaret gennemløber kommunikationseksperter og erfarne ledelsesrådgivere grundprincipperne i effektiv ledelseskommunikation – budskab og formidling. Via eksempler stiller vi skarpt på, hvordan du udvikler og forbereder et klart budskab. Og hvordan du kan blive bedre til at formidle det, så du opnår den tilsigtede effekt.

Konkret får du metode til at afdække og identificere dit budskab og formidle det på en måde, så modtageren lytter og ikke er i tvivl om meningen.