Events | Midt i en krisetid: Sådan driver du forandring med målrettet kommunikation

Midt i en krisetid: Sådan driver du forandring med målrettet kommunikation

Gratis webinar: Få indsigter og konkrete råd af ledelses- og kommunikationseksperter og mød erhvervsledere, der fortæller, hvordan de bruger kommunikation som ledelsesdisciplin, og hvad de har lært af krisen i det seneste år.

Krisen er blevet hverdag, og hver dag byder på nye forandringer.

Kommunikation er dit vigtigste værktøj, når du som leder skal sætte tydelig retning og omsætte ord til handling, der skaber den forandring, du ønsker.

På dette webinar sætter vi sammenhængen mellem ledelse og kommunikation under lup. I lyset af fortsat krise og coronatrætte medarbejdere sætter vi fokus på, hvordan du som leder kan drive forandring med målrettet kommunikation.

Vi giver dig indsigter, redskaber og konkrete råd til at blive skarpere og mere målrettet i din kommunikation. Så du undgår flimmer og misforståelser, men i stedet bliver både hørt og forstået. Og i sidste ende får skabt den tilsigtede forandring.

På webinaret fortæller strategisk rådgiver i ledelse og forandring Ph.d. i retorik, Anne Katrine Lund, hvorfor ledelseskommunikation er ekstra vigtig i disse tider. Og hun sætter fokus på typiske snubletråde for effektive ledere. Kommunikationsekspert, Managing Partner i Kreab, Lisbeth Wirgowitsch, løfter låget på sin værktøjskasse. Hun giver råd og tips til, hvordan du som leder kommunikerer effektivt. Udgangspunktet er: Tydelig kommunikation skal ikke bare formidles, men høres, forstås. Først derefter kan budskabet blive til handling.

Ledere fra erhvervslivet deler ud af deres erfaring. De fortæller om deres – nogle af dem dyrekøbte – erfaringer, når kommunikationen går galt. Og hvordan de kommunikerer i en hverdag, hvor krisen er blevet et grundvilkår.

Ønsker du at forbedre dine personlige kommunikationskompetencer og sikre, at dine budskaber bliver hørt og forstået, tilbyder Kreab individuelle, skræddersyede workshops inden for ledelseskommunikation. Vi sætter fokus på dig, dit team, dine udfordringer. Via et miks af teori og øvelser går vi i dybden med, hvordan netop du kan skabe den tilsigtede forandring med målrettet kommunikation.

Læs mere om ledelseskommunikation.

Dato: 22. marts 2021

Tid: 8.30-10.00

Sted: Online

Pris: Gratis

Tilmeld dig webinaret her.

Eller kontakt Lisbeth Wirgowitsch på lwirgowitsch@kreab.com eller +45 22 16 39 60