Kreab Academy

Om Kreab Academy

Kreab Academy er et arrangement, hvor vi 4-6 gange årligt inviterer til ansigt-til-ansigt-møder med centrale beslutningstagere.

Senest justitsminister Søren Pape Poulsen (K), tidl. svensk statsminister og udenrigsminister Carl Bildt, beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), Morten Messerschmidt (DF), finansministrene Kristian Jensen (V), Bjarne Corydon (S) og Claus Hjort Frederiksen (V), gruppeformand Henrik Sass Larsen (S), EU-kommissær Margrethe Vestager (R) samt flere andre.

 

Næste udgave af Kreab Academy:

Kreab Academy 2. maj 2019

Mød Connie Hedegaard og verdens mest bæredygtige virksomhed, Chr. Hansen – de fortæller, hvordan virksomheder kan styrke både image og bundlinje via arbejde med klimamål.

Klimapolitik står øverst på dagsordenen i den kommende valgkamp. Men hvordan kan erhvervslivet konkret og målbart gavne klimaet OG bruge klimadagsordenen som løftestang for et bedre image, fastholdelse af medarbejdere, bedre rekruttering og bedre bundlinje?

Mød en af sværvægterne i klimapolitikken, som på én gang har politisk indsigt og øje for praktisk handling, tidl. EU-kommissær Connie Hedegaard, og en af dansk erhvervslivs stjernevirksomheder, Chr. Hansen, der gennem flere år har arbejdet målrettet og dokumenteret med bæredygtighed.

Kreab inviterer til morgenmøde om politiske rammevilkår og virksomheders mulighed for reelt at gøre en forskel. Annemarie Meisling, der står i spidsen for klimaindsatsen hos Chr. Hansen, vil fortælle om arbejdet med FN’s klimamål til gavn for miljøet, medarbejderne og bundlinjen. Og hvordan man sikrer, at bære-dygtighed bliver målbart, integreret i hele produktionsapparatet og afspejles i virksomhedens finansielle mål.

Mødet finder sted hos Kreab den 2. maj kl. 8.30 – 10.00 ­på Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø.

Program:
Kl. 08.00 – 08.30                        Morgenkaffe og croissanter – og velkommen
Kl. 08.30 – 09.00                       Oplæg ved Connie Hedegaard
Kl. 09.00 – 09.30                       Oplæg ved Annemarie Meisling, Chr. Hansen
Kl. 09.30 – 10.00                      Spørgsmål og samtale mellem Connie Hedegaard og Annemarie Meisling

Moderator er TV2 journalist gennem 12 år, Mikkel Joensen, Kreab.

Connie Hedegaard har en fortid hos Berlingske og DR, og hun var tidligt en konservativ profil i Folketinget. I 2004 blev hun først miljøminister og siden klima- og energiminister, indtil hun fra 2010-14 blev EU-kommissær med særligt ansvar for klimaområdet. I dag arbejder Connie Hedegaard bl.a. som bestyrelsesformand for Berlingske Media, KR Foundation, Aarhus Universitet og tænketanken Concito.

Chr. Hansen modtog i år prisen som verdens mest bæredygtige virksomhed. Annemarie Meisling er Sustainability Director i Chr. Hansen og vil fortælle om det systematiske arbejde med at dokumentere virksomhedens impact og FN’s 17 verdensmål, der ligger til grund for de resultater, Chr. Hansen har nået – til gavn for virksomheden, medarbejderne og klimaet.

Tilmelding kan ske på e-mail til kreabcopenhagen@kreab.com eller til Jonas Bang tlf. 31 18 24 10

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet, så jeg anbefaler hurtig tilbagemelding.

Mødet er en fortsættelse i rækken af ansigt-til-ansigt-møder i Kreab Academy med centrale aktører, senest udenrigsminister Anders Samuelsen, tidl. svensk statsminister og udenrigsminister Carl Bildt, justitsminister Søren Pape Poulsen og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V).

 

For nylig gæstede tidligere svensk statsminister Carl Bildt Kreab, hvor han fortalte om sin personlige strategi på sociale medier

Contact us

Choose city