Kreab Academy

Om Kreab Academy

Kreab Academy er et arrangement, hvor vi 4-6 gange årligt inviterer til ansigt-til-ansigt-møder med centrale beslutningstagere.

Senest justitsminister Søren Pape Poulsen (K), tidl. svensk statsminister og udenrigsminister Carl Bildt, beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), Morten Messerschmidt (DF), finansministrene Kristian Jensen (V), Bjarne Corydon (S) og Claus Hjort Frederiksen (V), gruppeformand Henrik Sass Larsen (S), EU-kommissær Margrethe Vestager (R) samt flere andre.

 

Næste udgave af Kreab Academy:

Det Gode Ejerskifte – 26 marts 2019

Overvejer du at sælge din virksomhed, men er i tvivl om processen – find svarene på en workshop, hvor vi sammen belyser Det Gode Ejerskifte

Har tanken om et ejerskifte strejfet dig? Er du usikker på, hvordan du skal gribe salgsprocessen an, og hvad den kræver af dig? Er du i tvivl om, hvordan du gør din virksomhed attraktiv på markedet, og tiltrækker den bedste køber?

Kommunikationshuset Kreab og M&A-rådgiveren Oaklins inviterer til en 3-timers workshop i selskab med førende eksperter og 5-7 andre virksomhedsejere, der i et lukket, fortroligt rum kan dele tanker og viden om ejerskifte og få viden og gode råd af eksperter.

At sælge sin virksomhed er som at sælge sit hjertebarn – det ved Mads Peter Lübeck, der som adm. direktør i InnoScan, var en af hovedpersonerne i et vellykket salg til en italiensk virksomhed. På mødet deler han ud af sin erfaring og læring, og eksperter fra Kreab og Oaklins konkretiserer salgsprocessen.

 

Kom, hvis du:

  • Står overfor et generations- eller ejerskifte – nu eller inden for nogle år.
  • Vil løfte virksomheden til et nyt niveau og / eller skal rejse kapital, så I er klar til fremtiden.
  • Er i tvivl om omfanget af og hvad salgsprocessen indebærer i praksis.
  • Er usikker på, hvilken type køber, der er bedst til at føre netop din virksomhed videre.
  • Vil vide, hvordan du gøder jorden for et godt salg samt gør din virksomhed mere kendt, attraktiv og salgsklar – og hvordan du opnår den bedste pris og den bedste oplevelse.

 

Dit udbytte af workshoppen er, at du får afklaret salgsprocessen i detaljer og finder ud af, hvad den kræver af dig, så du kan træffe beslutningen om salg, og til hvem, på et oplyst grundlag.

 

Program

8.30-9.00: Velkomst med morgenbrød og kaffe.

Hvordan forbereder du dig selv og din virksomhed på Det Gode Ejerskifte, og hvad består salgsprocessen i? v/ Kim Harpøth Jespersen, Partner, Oaklins.

Hvem skal jeg sælge til: industriel aktør, konkurrenten, en kapitalfond eller børsnotering? v/Kim Harpøth Jespersen.

Kommunikation kan ’tale’ prisen op: Du får konkrete råd og indsigt i, hvordan kommunikation kan understøtte dit salg og forretningsmål plus redskaber til, hvordan kontrolleret kommunikation til markedet, medarbejdere og andre interessenter kan gøre dig tryg, så du kan sove roligt hele vejen igennem processen v/Lisbeth Wirgowitsch, Managing Partner, Kreab.

Erfaringer fra det virkelige liv: Mads Peter Lübeck, tidl. adm. direktør i InnoScan, fortæller om sine erfaringer fra en vellykket salgsproces. Hvordan bistod han med at føre virksomheden gennem et generationsskifte? Hvad ville han gøre om, og hvad ville han med sikkerhed gøre igen?

12.00 – : Netværk og tak for i dag.

Workshops i hhv. København og Vejle:

  • 26. marts på Kreabs kontor på Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø
  • 7. maj i Vejle. (Præcis adresse følger)
  • 17. september på Kreabs kontor på Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø
  • 29. oktober i Vejle. (Præcis adresse følger)

Pris pr. workshop er 1.295 kr.

 

Tilmelding: Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til kreabcopenhagen@kreab.com eller  k.jespersen@dk.oaklins.com.

Angiv venligst, hvilke(n) workshops du vil deltage i.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lisbeth Wirgowitschlwirgowitsch@kreab.com/2216 3960 eller Kim Harpøth Jespersen på tlf. 5215 0243.

 

 

For nylig gæstede tidligere svensk statsminister Carl Bildt Kreab, hvor han fortalte om sin personlige strategi på sociale medier

Contact us

Choose city