PR- og kommunikationsrådgiver

Vi søger erfaren PR- og kommunikationsrådgiver

Har du erfaring med PR og virksomhedskommunikation? Er du blandt de stærkeste i branchen, og har du hentet din erfaring på bureau, i en kommunikationsafdeling eller på et medie? Har du lyst til at være en del af et lille, dedikeret team med korte beslutningsgange, hvor indsats og muligheder går hånd i hånd? Og hvor vi –  med dygtighed, flid, ansvarlighed og fleksibilitet som nøgleord – løser opgaver for store og små kunder i ind- og udland? Så er det dig, Kreab søger.

 

Om Kreab

Kreab er et internationalt kommunikationsbureau med kontorer i 27 lande. På vores hyggelige danske kontor i Bredgade i København arbejder vi med en bred vifte af danske og internationale kunder indenfor forskellige sektorer. Vi har mindre kunder i SMV-segmentet såvel som store markedsledere, og vi servicerer alle med samme dedikation og professionalisme. Vi har specialiseret os i tre kommunikationsområder: virksomhedskommunikation, finansiel kommunikation og public affairs. Vi bruger alle værktøjer i kommunikationskassen indenfor de tre områder til at skabe synergier og de bedste løsninger for vores kunder.

Om jobbet

Vi søger en ny rådgiver, der kan sit håndværk, er servicerende og har lyst til at lære i en fart. Du skal være – eller have potentiale til at blive – strategisk stærk, og du skal i særdeleshed kunne lide at arbejde operationelt. Vi forventer, at du tænder på at stille de rigtige spørgsmål, lytte og hurtigt kan se kernen i en problemstilling eller et behov, og at du selv – eller sammen med teamet – derefter kan identificere og anvise vejene til målet. Du skal være en god skribent og kunne tænke journalistisk. Og du skal forstå, hvordan man strategisk placerer sig centralt i relevante samfundsdebatter, former de gode historier og sikrer udvikling og målretning af kundens samlede presse- og kommunikationsindsats.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har en kandidatgrad i kommunikation (fx cand.merc.(kom)) eller er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og journalisthøjskole.

Vi lægger vægt på, at du har:

  • Styr på kommunikationsdisciplinerne – teoretisk og i praksis.
  • Interesse og indsigt i erhvervslivet og dets dynamikker
  • Journalistisk tæft og en fremragende pen
  • Erfaring med både re- og proaktivt pressearbejde
  • Viden om og erfaring med digital kommunikation og digital udvikling
  • Erfaring med kommunikationsfaglig og -strategisk rådgivning
  • Forståelse for politiske processer

 

 Vi tilbyder

En udviklende, krævende og aktiv dagligdag i hyggelige historiske omgivelser i P.S. Krøyers Atelier i Bredgade. Et team, hvor vi alle arbejder målrettet og ambitiøst, men hvor der også er plads til at være menneske og tilgodese individuelle behov. Og hvor du har udstrakt frihed under ansvar. Vi tilbyder en spændende portefølje af danske og internationale kunder og samarbejde med Kreabs øvrige kontorer på tværs af landegrænser. Hos os er der ikke langt fra idé til handling, du får stor indflydelse på din egen arbejdsdag. Du har mulighed for at udvikle dig og påvirke dine egne arbejdsvilkår samt Kreabs overordnede udvikling.

Vi har seks ugers ferie og fleksibel arbejdstid. Deltid er også en mulighed.

Interesseret?

Skynd dig at sende en motiveret ansøgning og CV til lwirgowitsch@kreab.com. Vi afholder samtaler løbende og ønsker tiltrædelse snarest.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Managing Partner Lisbeth Wirgowitsch på +45 2216 3960.