Workshop: Parat til genåbning?

Workshop: Parat til genåbning? Bliv klar på arbejdspladsens spilleregler og ledelseskommunikation post-Corona

Som leder står du lige nu midt i en transition uden fortilfælde. Snart kommer medarbejderne fysisk tilbage på arbejdspladsen – men til hvilken virkelighed? Mange har endnu ikke en plan. Har du brug for at blive skarp på, hvad der skal vente dine medarbejdere, når de kommer tilbage? Hvilken arbejdsplads I skal være? Hvilke spilleregler gælder? Vil du sikre dig, at din organisation igen begynder at arbejde sammen i den givne retning?

KREAB har udviklet en workshop, hvor vi på en formiddag identificerer din kommunikationsstrategi og den tilhørende taktiske, operationelle plan, der sikrer, at hele din organisation – både medarbejdere og ledere – kender retningslinjerne i den nye virkelighed efter Corona, og igen kan begynde at arbejde sammen.

 

Workshoppen består af to moduler

  • Identificering af kommunikationsstrategi og den tilhørende taktiske plan. Med gennemtestede værktøjer fra vores kommunikationsværktøjskasse faciliterer vi en målrettet diskussion, der sætter jeres retning efter Corona. Gennem øvelser identificerer og prioriterer vi jeres strategiske kommunikationspunkter og lægger grunden til jeres taktiske, udførende plan. Vi sikrer, at I er enige om mål og proces. Vi sikrer, at de rigtige spørgsmål bliver stillet – alt med henblik på, at I sætter en retning, så overgangen efter Corona bliver så kort og enkel som mulig, og alle igen kan være fysisk sammen og samarbejde.
  • Budskabstræning. Vi sikrer, at strategien får liv og overføres fra jeres hoveder til handling hos medarbejderne – kort sagt, vi træner jer i at formidle strategiens hovedbudskaber, så de giver mening. Det sker via skræddersyede øvelser, som trænes til kamera.

 

Jeres udbytte er:

  • Grundlag for at organisationen og medarbejderne kan sætte fokus på fællesskab og samarbejde mod givne mål, når de møder fysisk på arbejdspladsen efter Corona. Klarhed over præcist hvilken virksomhed medarbejderne skal møde efter Corona.
  • At I (ledelsen/bestyrelsen/ledergruppen) får ensrettet og afstemt jeres tanker om, hvordan virkeligheden skal se ud nu.
  • Træning i at kommunikere jeres budskaber på en måde, der sikrer den tilsigtede retning og giver mening – og grundlag for at tilrettelægge en videre kommunikationsplan, der ikke havner i skuffen, men som kan eksekveres.

 

Workshoppen omfatter:

  • Formøde, hvor vi afstemmer jeres mål og behov. Mødet danner grundlag for udvikling af øvelser baseret på jeres virkelighed.
  • Gennemførelse af workshop baseret på skræddersyede øvelser samt analysemetoder og kommunikationsredskaber fra vores værktøjskasse.

 

Workshoppen gennemføres af to seniorkommunikationsrådgivere – Lisbeth Nedergaard, Director i KREAB og Lisbeth Wirgowitsch, Managing Partner i KREAB med speciale i ledelseskommunikation.

Pris: 9.900 kr.

 

Muligt tilkøb: Medarbejderundersøgelser og -analyser

Hvilke tanker gør medarbejderne sig om at vende tilbage til den fysiske arbejdsplads? Hvilke bekymringer har de? Hvilke ønsker og forventninger har de – til såvel arbejdsform som til ledelsen? Er I på bølgelængde, når det angår virksomhedens strategi og retning?

I supplement til workshoppen kan KREAB også hjælpe med medarbejderundersøgelser og -analyser, som kan laves i stor eller lille skala afhængig af jeres ønsker og behov. Tilgangen kan være kvantitativ eller kvalitativ via eksempelvis en spørgeskemaundersøgelse, fokusgrupper eller interviews. Afhængigt af fokus, detaljegrad og formål skræddersyr KREAB undersøgelsen og de anvendte metoder til at imødekomme netop jeres behov. Pris afhænger af opgavens omfang. Læs mere om KREAB’s analyser her.

 

Om KREAB

Ledelse er forandring, og forandring kræver kommunikation. En af vores spidskompetencer er ledelseskommunikation. KREAB har hjulpet ledere og bestyrelser med at sætte retning og skabe fundament for kommunikationen i årtier. Og vi har gennem utallige workshops sikret, at ledere bliver skarpe på deres budskaber, så medarbejderne forstår og følger.

Vores speciale er in- og ekstern strategisk virksomhedskommunikation og politisk interessevaretagelse. Vi hjælper også vores kunder med public relationspublic affairs, krisekommunikation, digital kommunikation og ledelseskommunikation.

KREAB er et internationalt kommunikationsbureau med en global rækkevidde, der ikke kan matches af noget andet kommunikationsbureau i Danmark. Med egne kontorer i 27 lande verden tilbyder vi rådgivning i topklasse uanset set hvilke markeder, din virksomhed operer på.

 

 

Kontakt

+45 22 16 39 60
lwirgowitsch@kreab.com

Lisbeth Wirgowitsch

Managing Partner