Klassisk PR
intern og ekstern kommunikation
altid på tværs af klassiske og digitale medier

Gratis webinar: Midt i en krisetid: Sådan driver du forandring med målrettet kommunikation

Få indsigter og konkrete råd af ledelses- og kommunikationseksperter og mød erhvervsledere, der fortæller, hvordan de bruger kommunikation som ledelsesdisciplin, og hvad de har lært af krisen i det seneste år.

Vi sætter sammenhængen mellem ledelse og kommunikation under lup. I lyset af fortsat krise og coronatrætte medarbejdere fokuserer vi på, hvordan du som leder kan drive forandring med målrettet kommunikation.

Strategisk indhold, der virker og forandrer

Kreab hjælper små, mellemstore og store virksomheder med at bruge kommunikation målrettet og effektivt, når:

Krisen truer og forandringer skal gennemføres. Kendskab skal opbygges og virksomheden positioneres. Kapital skal rejses, et generationsskifte står for døren og virksomheden skal sælges. Eller en fusion betyder, at to kulturer skal blive til én.

Vi samarbejder med CEOs og kommunikationsansvarlige og sikrer effekt ved at skabe synergi mellem kommunikationens discipliner. Vi løser opgaver inden for marketing og PR, virksomhedskommunikation, ledelses- og forandringskommunikation, krisekommunikation, public affairs og digital interessevaretagelse.

“Vores kunder har adgang til kommunikations-rådgivning og indflydelse på tværs af 27 lande i hele verden. Ofte centralt styret fra Danmark."

Lisbeth Wirgowitsch

Managing Partner, Kreab København

Vi er eksperter inden for kommunikation

Public Relations

Public Affairs

Ledelses-kommunikation

Krisehåndtering

Digital kommunikation

Academy

Kontakt

+45 22 16 39 60
lwirgowitsch@kreab.com

Lisbeth Wirgowitsch

Managing Partner