PR & Kommunikation
Internt og eksternt på tværs af klassiske og digitale medier

Strategisk indhold, der virker og forandrer

Gennem årtier har vi hjulpet ledere og virksomheder med at positionere sig relevant og målrettet. Vi står overfor en ny virkelighed, og sjældent har samspillet mellem virksomheder og samfundet været vigtigere. Strategisk kommunikation er et helt afgørende redskab, når ledere og virksomheder skal nå i mål.

Vi hjælper virksomheder og ledere, når krisen truer og forandringer skal gennemføres. Når kendskab skal opbygges og virksomheden positioneres. Når det bliver svært at fastholde og tiltrække medarbejdere. Når kapital skal rejses, et generationsskifte står for døren eller virksomheden skal sælges. Eller en fusion betyder, at to kulturer skal blive til én.

Vi profilerer ledere og hjælper dem til at opbygge og vedligeholde præcis det image, de ønsker blandt medarbejdere og i omverdenen.

Vi er vant til at arbejde på tværs af landegrænser. På daglig basis arbejder vi for internationale kunder i et pan-nordisk, pan-europæisk eller globalt setup, hvor vi i tæt samarbejde med vores KREAB-kollegaer i udlandet skaber stærke resultater lokalt, mens vi drager fordel af de synergier, som opstår af vores tætte samarbejde landene imellem.

Kursus

KREAB inviterer til gratis morgenmøder, hvor vi sætter fokus på aktuelle temaer indenfor virksomhedskommunikation og ledelseskommunikation.

Vi tilbyder også skræddersyede workshops, tilpasset den enkeltes behov.

“Vores kunder har adgang til kommunikations-rådgivning og indflydelse på tværs af 27 lande i hele verden. Ofte centralt styret fra Danmark."

Lisbeth Wirgowitsch

Managing Partner, Kreab København

Vi er eksperter inden for kommunikation

Public Relations

Public Affairs

Ledelses-kommunikation

Krisehåndtering

Finansiel kommunikation

Bæredygtighed og omdømmestyring

Digital kommunikation

Kontakt

+45 22 16 39 60
lwirgowitsch@kreab.com

Lisbeth Wirgowitsch

Managing Partner