Klassisk PR
intern og ekstern kommunikation
altid på tværs af klassiske og digitale medier

Workshop: Bliv klar til genåbning

Som leder står du lige nu midt i en transition uden fortilfælde. Snart kommer medarbejderne fysisk tilbage på arbejdspladsen – men til hvilken virkelighed? Mange har endnu ikke en plan. Har du brug for at blive skarp på, hvad der skal vente dine medarbejdere, når de kommer tilbage? Hvilken arbejdsplads I skal være? Hvilke spilleregler gælder? Vil du sikre dig, at din organisation igen begynder at arbejde sammen i den givne retning?

KREAB har udviklet en workshop, hvor vi på en formiddag identificerer din kommunikationsstrategi og den tilhørende taktiske, operationelle plan, der sikrer, at hele din organisation – både medarbejdere og ledere – kender retningslinjerne i den nye virkelighed efter Corona, og igen kan begynde at arbejde sammen.

Strategisk indhold, der virker og forandrer

Kreab hjælper små, mellemstore og store virksomheder med at bruge kommunikation målrettet og effektivt, når:

Krisen truer og forandringer skal gennemføres. Kendskab skal opbygges og virksomheden positioneres. Kapital skal rejses, et generationsskifte står for døren og virksomheden skal sælges. Eller en fusion betyder, at to kulturer skal blive til én.

Vi samarbejder med CEOs og kommunikationsansvarlige og sikrer effekt ved at skabe synergi mellem kommunikationens discipliner. Vi løser opgaver inden for marketing og PR, virksomhedskommunikation, ledelses- og forandringskommunikation, krisekommunikation, public affairs og digital interessevaretagelse.

“Vores kunder har adgang til kommunikations-rådgivning og indflydelse på tværs af 27 lande i hele verden. Ofte centralt styret fra Danmark."

Lisbeth Wirgowitsch

Managing Partner, Kreab København

Vi er eksperter inden for kommunikation

Public Relations

Public Affairs

Ledelses-kommunikation

Krisehåndtering

Digital kommunikation

Academy

Kontakt

+45 22 16 39 60
lwirgowitsch@kreab.com

Lisbeth Wirgowitsch

Managing Partner