Events | Workshop i budskabstræning: Få styr på dine budskaber så de bliver forstået og fører til handling

Workshop i budskabstræning: Få styr på dine budskaber så de bliver forstået og fører til handling

Effektiv, målrettet kommunikation med fokus på budskab og formidling til medarbejdere eller andre målgrupper.  Hvordan får du din målgruppes opmærksomhed, så den lytter, forstår og skaber den forandring, du ønsker?

På dette kursus lærer du at kommunikere, så dine budskaber bliver hørt og forstået og fører til den tilsigtede forandring. Uanset om målgruppen er intern i form af medarbejdere, bestyrelse, ejere eller ekstern som kunder, banker eller købere. Grundprincipperne er de samme.

Workshoppen er bygget op om KREABs patenterede model, der er modulopbygget, så vi kan skræddersy og udvikle indholdet med afsæt i dine forretningsmål. Vi sikrer, at du bliver trænet i alle elementer, vægtet efter dine særlige behov og ønsker.

Denne workshop er for dig, der som top- eller ejerleder vil være sikker på, at dine budskaber bliver hørt og forstået og skaber fundament for den ønskede forandring. Eller det team, der sammen sætter mål og retning, og vil sikre fælles forståelse for budskaberne og ensretning i kommunikationen.

Hvornår: Efter aftale.

Setup: Fysisk workshop med en eller få deltagere. Workshoppen er opbygget af moduler, der kan tages enkeltvist eller samlet. Udgangspunktet er altid individuelt tilpasset indhold og øvelser.

Læs mere om budskabstræning.

Lyder det interessant, så kontakt Managing Partner i KREAB, Lisbeth Wirgowitsch, på lwirgowitsch@kreab.com eller +45 22 16 39 60.