Public Affairs og Myndighedspåvirkning

Gode rammevilkår er afgørende for din virksomheds succes

Som landets eneste internationale kommunikationsbureau, er vi de stærkeste inden for myndighedspåvirkning, public affairs og digital interessevaretagelse. Ikke blot lokalt og nationalt – også i EU. Vi hjælper kunder, der ønsker at påvirke deres virksomheds vilkår, med at identificere og udarbejde budskaber og etablere dialog med relevante politikere og beslutningstagere. Og vi klæder virksomhedens nøglepersoner på til at benytte digitale/sociale platforme strategisk.

Læs mere om Workshop i budskabstræning og Workshop i krisekommunikation og issues management.

Kreab Academy

Kreab i København har etableret Kreab Academy med det formål at mindske afstanden mellem beslutningstagere og erhvervslivet.

Vi inviterer 6-8 gange om året erhvervsfolk til eksklusiv tete-a-tete med ministre og indflydelsesrige politikere fra Danmark eller Bruxelles; målet er gensidig påvirkning.

Vores erfarne specialister i Public Affairs håndterer relationer til beslutningstagere og meningsdannere på alle niveauer – lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. Kreab har haft kontor i Bruxelles siden 1992 og har i dag de mest erfarne medarbejdere, der effektivt skaber resultater for vores kunder.

Kontakt

+45 22 16 39 60
lwirgowitsch@kreab.com

Lisbeth Wirgowitsch

Managing Partner