Public Relations

Klassisk PR og kommunikation er kernen i al vores rådgivning

Public relations er et nøgleelement, når du skal styrke din virksomheds position i markedet. Uanset om målet er at øge kendskabet, forbedre rekrutteringsevnen, styrke virksomhedens image, tiltrække nye kunder eller gøre din virksomhed attraktiv for investorer, samarbejdspartnere eller medarbejdere bør PR være hovedredskab i værktøjskassen.

Klassisk PR handler typisk om at sikre relevant og målrettet omtale i massemedierne. Intet overgår stadig en forside eller anden omtale i førende medier – men brugt rigtigt kan PR meget mere end det. Gennemslagskraften øges markant ved også at bruge de digitale, sociale medier til at ramme målgrupperne præcist og tænke i synergi på tværs af discipliner og kanaler. Derfor bør PR altid bruges som et strategisk kommunikationsredskab.

Hos KREAB tænker vi 360 grader, når vi arbejder med PR og kommunikation, og vi arbejder målrettet med at skabe synergi mellem klassiske massemedier (fx TV, radio, dag- og fagblade), digitale og sociale medier, events, kampagner, intern kommunikation/ledelseskommunikation og public affairs.

Vi tager altid udgangspunkt i kundens DNA og forretningsmål, når vi arbejder med PR. En forståelse for, hvem I er, hvad målet er, hvem jeres målgruppe er, og hvad jeres kernebudskab er, gør det muligt at skræddersy en PR-strategi, som sikrer maksimal effekt og udbytte.

PR kan omfatte ydelser som:

PR og pressearbejde

Analyse

Kommunikations-strategi

Budskabstræning

Medietræning

Beredskab

Kampagne

Digital kommunikation

Kontakt

+45 22 16 39 60
lwirgowitsch@kreab.com

Lisbeth Wirgowitsch

Managing Partner

+45 22 35 31 48
jalbertsen@kreab.com

John Nørregaard Albertsen

Head of PR