Om KREAB

Danmarks eneste internationale kommunikationsbureau

KREAB er et internationalt kommunikationsbureau med en global rækkevidde, der ikke kan matches af noget andet kommunikationsbureau i Danmark. Med egne kontorer i 27 lande verden over er vi i stand til at tilbyde rådgivning i topklasse uanset set hvilke markeder, din virksomhed opererer på.

Vores speciale er intern og ekstern strategisk virksomhedskommunikation og politisk interessevaretagelse. Typisk hjælper vi vores kunder med public relations, public affairs, krisekommunikation, digital kommunikation og ledelseskommunikation. Og uanset om målgruppen er Christiansborg eller Europa-Parlamentet, Ballerup eller Berlin, Nuuk eller New Delhi, har vi ekspertisen til at hjælpe.

Hos KREAB er vi vant til at arbejde på tværs af landegrænser. På daglig basis arbejder vi for internationale kunder i et pan-nordisk, pan-europæisk eller globalt setup, hvor vi i tæt samarbejde med vores KREAB-kollegaer i udlandet skaber stærke resultater lokalt, mens vi drager fordel af de synergier, som opstår af vores tætte samarbejde landene imellem.

KREAB blev grundlagt i Sverige for mere end 50 år siden. I dag er KREAB en global kommunikationsvirksomhed med kontorer på 34 lokationer verden over. I KREAB Copenhagen arbejder vi især sammen med KREAB i de nordiske lande (Sverige, Norge og Finland) og i Europa (fx Bruxelles, London og Madrid), men vi har også kontorer i Asien, Sydamerika og Afrika.

På alle KREAB’s kontorer står de dygtigste og mest indsigtsfulde kommunikationseksperter til rådighed med indgående lokalkendskab og netværk, der sikrer din virksomhed de bedste resultater lokalt og globalt – uanset om du ønsker at benytte ét af vores kontorer som hub og primære kontaktpunkt, eller du ønsker tæt lokal kontakt fordelt på flere af vores kontorer i de enkelte lande.

Kontakt os for at høre mere om vores internationale services.