CEO- og lederbranding

CEO- og lederbranding

Når din virksomhed skal have ansigt

Du kender dem – de ikoniske ledere, der ikke bare leder deres virksomhed. De ER deres virksomhed. Deres personlige brand er synonym med virksomhedens, og selvom det er forpligtende, så er det en attraktiv position, som mange ledere stræber efter. Fordi: Et godt brand har uvurderlig værdi. For virksomheden. Og for den, der giver virksomheden ansigt.

Kreab hjælper ledere med at sætte ansigt på dem og deres virksomhed og opbygge præcist den personlige profil i markedet, de ønsker for at fremme deres virksomheds interesser.

Mennesker husker ansigter, men glemmer virksomheder. Som leder giver du virksomheden sjæl og ansigt. Indadtil og udadtil. Dit ansigt symboliserer virksomheden, og dine handlinger har betydning for virksomhedens omdømme. Derfor og populært sagt: Der er både prestige og penge i, at du som leder tager kontrol og bygger din profil op som en del af virksomhedens.

Hvor eksponeret du vil være som leder afhænger af den enkelte – og er egentlig ikke vigtigt. Det afgørende er, at dine ord og handlinger konsekvent og målrettet understøtter virksomhedens profil. Og at det kommunikeres til relevante interessenter og marked.

I Kreab er vi specialister i at profilere ledere og sætte ansigt på virksomheder. Vi har hjulpet utallige ledere på flere markeder med at bygge deres personlige brand, så de på én gang kan se sig selv i det og gavne virksomheden.

Vores metode bruges af Kreab overalt i verden, men tilpasses altid den enkeltes behov, muligheder og mål.

Kontakt

+45 22 16 39 60
lwirgowitsch@kreab.com

Lisbeth Wirgowitsch

Managing Partner