Krisekommunikation og issues management

Workshop i krisekommunikation og issues management – to sider af samme sag

Har du styr på dit beredskab? Og krisekommunikation? Få værktøjerne til at forbygge eller forberede en krise – eller senfølgerne af en – via proaktiv issues management: hvordan opbygger du et stærkt beredskab og sikrer early warning? Og hvis krisen alligevel rammer: Hvordan bruger du kommunikation til at komme bedst muligt igennem; både når krisen er akut, og når den trækker i langdrag, som vi oplever det lige nu.

Denne workshop består af to moduler. Et, hvor vi sætter fokus på kriseforebyggelse via proaktiv issues management. Og et andet, hvor vi fokuserer på den reaktive håndtering, når krisen rammer. Og måske bliver et nyt grundvilkår.

Issues Management

Første modul fokuserer på forebyggelse – issues management. Workshoppen er bygget op om KREABs gennemprøvede model for issues management. Gennem lige dele teori og øvelser, skræddersyet til dig, afdækker vi dine issues og forebyggelsesmuligheder. Vi kommer også ind på, hvordan du forudser en krise. Hvordan man i virksomheden kan forberede sig på potentielt forestående mediekriser og shitstorms, og hvad en kriseplan/beredskabsplan omfatter og kan bruges til, hvis den ajourføres jævnligt.

Krisekommunikation og -håndtering

Andet modul stiller skarpt på selve krisehåndteringen og krisekommunikation. Kommunikation er broen mellem dig som leder og medarbejderne og den øvrige verden. Og erfaringer viser, at kommunikation kan være afgørende for, hvordan en virksomhed klarer sig igennem en krise. Vi gennemgår forskellige krisetyper, krisens anatomi og du får konkrete råd og værktøjer til både at tackle den akutte krise og håndtere den langsigtede. Med udgangspunkt i præcis dine udfordringer udarbejder vi øvelser, som træner dig i at holde hovedet koldt og kommunikere klart, målrettet og sympatisk i kritiske, pressede situationer.

Denne workshop er for dig, der er øverste ansvarlig CEO, ejer eller på anden vis er talsperson eller kommunikationsmedarbejder og skal træde til, når virksomheden kommer i krise – og skal kommunikere med medier, medarbejdere, omverden og virksomhedens image, identitet og måske overlevelse, er på spil.

Hvornår: Efter aftale.

Setup: Halv- eller heldags workshop, også som online workshop med op til 10 deltagere. Workshoppen er opbygget af to moduler, der kan tages enkeltvist eller samlet. Udgangspunktet er altid individuelt tilpasset på både teoretisk indhold og øvelser.

Kontakt

+45 22 16 39 60
lwirgowitsch@kreab.com

Lisbeth Wirgowitsch

Managing Partner

+45 41 76 02 72
lned@kreab.com

Lisbeth Nedergaard

Director