Sociale medier

Workshop: Digital excellence - når dit budskab skal ramme præcist og for alvor skal ud over rampen

Vil du styrke din egen eller virksomhedens profil og gennemslagskraft på eksempelvis LinkedIn? Ser du en forretningsmæssig værdi i at øge effekten af jeres kommunikation gennem digitale og sociale medier – men ved du ikke helt, hvordan det skal gribes an? Så er denne workshop relevant for dig.

Gennem skræddersyede workshops træner Kreab ledere og virksomheder, som ønsker at indtage en mere fremtrædende rolle på de sociale medier.

Uanset om målet er Thought Leadership og personlig branding af dig som leder, opdyrkelse af netværk, salgsdrivende kommunikation eller politisk interessevaretagelse giver vi dig de nødvendige værktøjer til at opnå maksimal succes med din digitale kommunikation.

Kreab har landets førende eksperter inden for digital strategi og sociale medier. Med udgangspunkt i jeres ståsted og problemstillinger vil de hjælpe dig og din virksomhed derhen, hvor jeres tilstedeværelse på de forskellige sociale medieplatforme understøtter og forstærker jeres opsatte målsætninger.

Workshoppen består af tre elementer:

  • Strategi: Hvad er målet? Hvordan kan digital kommunikation understøtte dette mål og jeres øvrige kommunikation? Hvad er succeskriteriet for den digitale tilstedeværelse? Hvem er målgruppen? Hvem er frontfigur og pennefører?
  • Teori: Med udgangspunkt i konkrete eksempler, guider vi dig igennem: Hvem er til stede på den specifikke platform (LinkedIn, Facebook, Twitter osv.)? Hvordan bruges platformen bedst? Hvordan fungerer de bagvedliggende algoritmer? Hvad kræver det at få succes med sin kommunikation på den givne platform?
  • Praksis: Til sidst trækker vi i arbejdstøjet. Med udgangspunkt i det afdækkede mål bygger vi setuppet omkring din profil op og får pudset fundamentet omkring profilen af, så du har det bedste udgangspunkt for den videre kommunikation. Det helt basale – profilbillede, coverbillede, titel, introtekst osv. skal sidde lige i skabet.

 

Vi skitserer i fællesskab en plan for, hvordan du kommer i mål og opnår den ønskede effekt, og vi træner, hvordan du bruger platformen målrettet og skriver opslag, der har gennemslagskraft og rækkevidde. Vi fortsætter til du siger stop.

Med dig hjem får du alle de nødvendige værktøjer til selv at kunne fortsætte det gode arbejde og drive en succesfuld og målrettet indsats på den pågældende platform, så dit budskab kommer helt ud over rampen.

Hvornår: Efter aftale.

Setup: Workshoppen tilrettelægges med udgangspunkt i jeres behov og antallet af deltagere (1-12), men tager typisk 3 timer – evt. med opfølgende 1½ times en-til-en træningssessions.

Kontakt

+45 28 73 39 77
askleemann@kreab.com

Anne-Sofie Kleemann

Director