Strategisk udvikling

Strategisk workshop

Når du skal sætte retning og være sikker på, at kommunikationen understøtter forretningsmålet

Har du tilrettelagt din kommunikation, så den fører til målet? Har I valgt de rigtige kommunikationstemaer og prioriteret dem? Vil du være sikker på, at din strategi kan kommunikeres, forklares og forsvares, så medarbejdere bakker op og arbejder i samme retning – og omverdenen forstår?

Kreab skræddersyr strategiske workshops, hvor vi sammen sætter den retning, der skal ligge til grund for jeres kommunikation fremover – og som giver jer vished for, at kursen er rigtig.

På workshoppen arbejder vi med fire hovedelementer:

  • Vi sikrer, at jeres kommunikation er troværdig og solidt forankret i jeres forretningsplan, og at indholdet matcher virksomhedens DNA.
  • At jeres kommunikationstemaer og -mål matcher den samfundsmæssige kontekst, så vi sikrer resonans – og at kommunikationen virker.
  • At jeres primære målgrupper er identificerede og prioriterede.
  • At formidlingen – mikset mellem aktiviteter, kanal- og medievalg, samarbejdet mellem Marketing og Kommunikation – skaber den rette synergi og effekt.

 

Med hjem fra denne workshop får du sikkerhed for, hvordan I skal tilrettelægge jeres kommunikation – og hvilke kommunikationspunkter den skal indeholde – så den understøtter forretningsmålet. Du får grundstenen til jeres kernefortælling og kommunikationsstrategi.

Workshoppen er baseret på lige dele teori og øvelser, som Kreab udvikler på baggrund af jeres ståsted, udfordringer og mål.

Workshoppen er for ledelsesteamet, direktionen, bestyrelsen eller kommunikationschefen, der vil skabe resultater med strategisk kommunikation og være sikker på retning og samklang, når målet skal nås, og der skal løftes i fællesskab.

Workshoppen er opbygget af moduler, der i et samlet flow giver nye indsigter og guider til øvelser, der skaber en fælles forståelse og meget præcist vil kunne sætte retning for netop jeres videre kommunikation.

Hvornår: Efter aftale.

Setup: Workshoppen kan tilrettelægges med alt fra 2-16 deltagere og strækker sig typisk over en hel dag.
Kreab udvikler workshoppen baseret på et for- og afstemningsmøde med jer og research.
Efter workshoppen udarbejder Kreab en skriftlig opsummering, og præsenterer vores findings og anbefalinger til den videre kommunikation på et møde med jer.

Kontakt

+45 22 16 39 60
lwirgowitsch@kreab.com

Lisbeth Wirgowitsch

Managing Partner