Issues management

Vi klæder dig på til at foregribe og håndtere kriser

Kender du jeres svage punkter? Har du en plan, hvis de bliver et problem? Kan du forklare og forsvare åbne flanker overfor bestyrelsen, kunder, pressen mv? Overvåger du udviklingen, så du i tide kan se, hvis en krise er på vej? Og ved du, hvad du skal gøre ”when the shit hits the fan”?

I KREAB kender vi krisens anatomi, og vi er specialister i at håndtere og forebygge kriser. Vores proces går over fire faser:

Fredstid

Vi anbefaler konsekvent overvågning, så I ser eventuelle skyer i horisonten, før de bliver til en storm.

  • Vi overvåger gerne for jer.
  • Vi udarbejder beredskab på jeres sårbare punkter og udarbejder talepapir og Q&A, så I er beredte, hvis fx pressen kontakter jer.
  • Vi træner jer i formidling, så I troværdigt kan forklare og forsvare jeres sag, også under pres, hvis journalister eller andre skulle spørge.

 

Før krisen

Vi hjælper med at skabe de bedste forudsætninger, hvis en krise er under opsejling. Vi faciliterer kortlægning af situationen med fokus på fakta. Vi hjælper jer med at identificere potentielle issues, og vi udarbejder en drejebog og beslutter, hvem der i en krisesituation melder hvad ud, hvornår.

Når krisen rammer

Når krisen rammer og ruller, er vi der med ét formål – at udøve damage control. Sammen kortlægger vi taktikken: skal vi være offensive eller reaktive? Melder vi ud eller tier vi stille. Hvad siger vi til pressen? Medarbejderne? Andre interessenter?

Efter krisen

Vi hjælper med at rydde op. Hvad lærte vi? Hvordan kommer I tilbage til udgangspunktet?

Vi er på 24/7

Står du midt i en storm og har brug for akut krisehåndtering, hvor der nu og her skal ageres, monitoreres, inddæmmes og meldes ud internt og eksternt, træder vi også til.

Vi tilbyder desuden workshops i krisekommunikation og issues management, som giver jer værktøjerne til selv at forudse, forebygge og håndtere en krise. Læs mere om vores workshops i krisekommunikation og issues management.

Kontakt

+45 22 16 39 60
lwirgowitsch@kreab.com

Lisbeth Wirgowitsch

Managing Partner

+45 41 76 02 72
lned@kreab.com

Lisbeth Nedergaard

Director