Kommunikationsstrategi

Succesfuld kommunikation hviler på en god strategi

Enhver succesrig PR og kommunikationsindsats, hviler på en god strategi. Når du har styr på din forretningsstrategi og kender dit mål, så er fundamentet lagt for en succesrig næste fase: en gennemarbejdet kommunikationsstrategi, der kan bære dine budskaber ud i verden til de valgte målgrupper og sikre, at de bliver modtaget.

Baseret på årtiers erfaring, har KREAB Worldwide udviklet en procesmodel, som lægger fundamentet for den gode kommunikationsstrategi. Vi bruger den også i KREAB Danmark af den simple grund: den virker og styrer vores kunder i mål.

Skal du have hjælp til at udarbejde en klar strategi, der kan sætte retning for jeres kommunikation, ser vi altid på:

  • Mål – hvad er jeres forretningsmål? Hvad er målet med jeres kommunikation i forhold til at understøtte forretningsmålet?
  • Målgrupper – hvem skal I rette jeres kommunikation mod for at nå jeres mål? Hvad kendetegner målgrupperne? Hvordan får vi dem i tale, får dem til at lytte og forstå?
  • Kernebudskab – hvad er jeres vigtigste budskab, og hvordan foldes det ud, så det rammer målgruppen?
  • Hvilke udfordringer og barrierer skal overkommes?
  • Hvilke succesfaktorer skal være på plads, og hvilke muligheder kan I tappe ind i?
  • Kanaler – hvilke kanaler kan/vil I benytte, hvor møder I bedst jeres målgrupper, og hvordan øges gennemslagskraften ved at tænke i synergi på tværs af discipliner og kanaler?
  • Aktiviteter – hvilke konkrete kommunikationsgreb og -aktiviteter får jer i mål?

 

Hos KREAB tilbyder vi skræddersyede workshops, hvor vi går i dybden med ovenstående temaer og lægger kimen for en god kommunikationsstrategi.

Med dig hjem får du sikkerhed for, at kommunikationen understøtter forretningsplanen, et solidt fundament for tilrettelæggelse af jeres kommunikation samt konkrete kommunikationspunkter til jeres strategi, så den ikke bare understøtter forretningsmålet, men kan eksekveres. Du får kort sagt grundstenen til jeres kernefortælling og kommunikationsstrategi.

Såfremt det ønskes, har vi også solid erfaring i at udarbejde færdige PR- og kommunikationsstrategier – på baggrund af workshoppen, kan vi gøre arbejdet for dig.

Kontakt

+45 22 16 39 60
lwirgowitsch@kreab.com

Lisbeth Wirgowitsch

Managing Partner

+45 41 76 02 72
lned@kreab.com

Lisbeth Nedergaard

Director